AVG en Materiële controle

AVG en Materiële controle

De AVG roept veel (praktische) vragen op bij zorgaanbieders. Gegevens die voorheen zonder daar al teveel over na de denken in het kader van een klanttevredenheidsonderzoek werden aangeleverd, worden ineens kritisch bekeken. Ook wordt ineens kritisch gekeken met wie welke gegevens gedeeld mogen worden en wat er eigenlijk op de factuur mag staan. En dan de vraag of u een Functionaris Gegevensbescherming moet hebben?

Waar minder aandacht voor is: hoe verhoudt de AVG zich eigenlijk met de bevoegdheden van zorgverzekeraars in het kader van materiële controles? Is daarin nog wat gewijzigd of niet? Wat zijn eigenlijk de eisen waar u in het kader van een controle aan moet voldoen?

Tijdens deze masterclass wordt stil gestaan bij de belangrijkste vragen die de AVG oproept. Daarnaast zal uiteengezet worden wat onder de AVG de spelregels zijn waar u rekening mee moet houden bij een controle door de zorgverzekeraar. Ook zal worden stilgestaan bij het wetsvoorstel Wet bevorderen samenwerking en rechtmatige zorg.

Datum

De masterclass vindt plaats op 24 maart 2022 van 10.00 uur tot 14.00 uur in The Lodge aan de Driebergseweg 16C (3708JB) te Zeist.

Zijn er kosten verbonden aan het volgen van deze masterclass?

Ja, wij huren de docenten speciaal in voor deze masterclass. Hij of zij is expert op dit gebied, waardoor de kosten € 350,- excl. btw bedragen per aanmelder. Wilt u meerdere masterclasses volgen? Dan kan het Jaarabonnement interessant zijn voor u.

Inhouse ook mogelijk

Wilt u liever deze masterclass op eigen locatie organiseren voor uw medewerkers? Dat kan. Klik hier.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in het volgen van deze masterclass? Meld u aan door in onderstaande velden uw gegevens achter te laten.

Om u aan te melden voor deze masterclass is het belangrijk om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.