Governance en privacy

Governance en privacy

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing met als gevolg uitbreiding van privacyrechten, maar ook meer verantwoordelijkheden. Wij merken dat veel zorginstellingen en praktijken zich wel hebben georiënteerd, maar de implementatie nog niet hebben afgerond vanwege teveel werk, vakantietijd, andere zaken die aandacht vragen, lastige invulexercities of door de bomen het bos niet zien.

Wilt u het alsnog goed regelen, dan kunt u beginnen met onze standaard documenten met toelichting. Na deze masterclass weet waar het over gaat en hoe weinig tijd het kost om het goed te regelen. Geen ingewikkelde invulexercities. Gewoon weten wat u moet doen, waar u op moet letten en waar u zich in hele proces van bewustwording van privacybescherming bevindt.

Datum

Deze masterclass vindt plaats op 5 april 2022 van 10.00 uur tot 14.00 uur in The Lodge aan de Driebergseweg 16C (3708JB) te Zeist.

Zijn er kosten verbonden aan het volgen van deze masterclass?

Ja, wij huren de docenten speciaal in voor deze masterclass. Hij of zij is expert op dit gebied, waardoor de kosten € 350,- excl. btw bedragen per aanmelder. Wilt u meerdere masterclasses volgen? Dan kan het Jaarabonnement interessant zijn voor u.

Inhouse ook mogelijk

Wilt u liever deze masterclass op eigen locatie organiseren voor uw medewerkers? Dat kan. Klik hier.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in het volgen van deze masterclass? Meld u aan door in onderstaande velden uw gegevens achter te laten.

Om u aan te melden voor deze masterclass is het belangrijk om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.